Közelgő rendezvények

    Jelenleg nincs közelgő esemény!

Friss híreink

  • Új honlap

    A khszínház.hu archívumként működik tovább.
    Látogasson el új honlapunkra: komloikaptar.hu

  • Német nyelvtanfolyamok

    Szuper hírünk van a nyelvet tanulni vágyóknak! 

    A Közösségek Házában októbertől német nyelvtanfolyamok indulnak. 

  • Angol nyelvtanfolyamok

    Angol nyelvtanfolyamok a Közösségek Házában

    Nagyon örülünk, hogy a Közösségek Háza programpalettája új színnel bővül. Szeretettel várjuk az angol nyelvet tanulni vágyókat. 

OMEGA: Égi vándor -
2011.03.11.

március  21-én,  hétfőn  19 órakor
MUSICAL
A Veszprémi Pannon Várszínház előadása

http://www.pannonvarszinhaz.hu/

Játsszák:
Kékesi Gábor, Zayzon Csaba, Stefancsik Annamária, Bánfi Kata, Nagy Barbara, Kovács Ágnes Magdolna, Egyed Brigitta, Soós Melinda, Kiss Barbara, Koscsisák András, Molnár Ervin, Varga András, Szelle Dávid, Radvánszki Szabolcs, Hercsik Rebeka, Percze Csenge, Percze Luca, Staub Viktória, Gfellner Fanni

Közreműködik az LGT Emlékzenekar

Az OMEGA legnagyobb slágereit felhasználó új magyar musical elsősorban az Időrabló, a Csillagok útján és a Gammapolis című nagylemezek lírai rock-scifi történetére alapoz. A legendás Mátrix című film dramaturgiájára emlékeztet e mű. Egy fiatalember arra ébred egy reggelen, hogy ő nem e világi lény, visszavágyik és visszatér a csillagok közé, egy ismeretlen, titkokat rejtő, az idő és a tér relativitásában létező világba. Miközben feltárulnak előtte az új dimenzió titkai, rádöbben, hogy e más szerkezetű világ ugyanazokat a típusokat, ugyanazokat a problémákat hozza felszínre, mint a jól ismert földi lét. S miközben rejtélyes figurákkal, különleges, csábító nőalakokkal, ismeretlen dimenziókba nyíló ajtókkal találkozik, letekint a Földre, ahol egy öreg zongorán időtlenül ég a Petróleum lámpa, szól a Fegyverkovács dala, a legrégebbi OMEGA slágerekkel üzen és hívogat a Föld. Ez az izgalmas, csillagközi utazás inkább rockopera, néhol táncjáték, mely az OMEGA-dalok bravúros zenei betéteire épül. Ez a stílus, ez a világkép, ez a dramaturgia – mely Krámer György koreográfiáival, Vándorfi László írói-szerkesztői és rendezői munkájával kerül színpadra – igazi újdonság a magyar és a nemzetközi musical irodalomban. A produkció főszerepeit Zayzon Csaba, Kékesi Gábor, Stefancsik Annamária, Bánfi Kata és Nagy Barbara játsszák, de színre lép a Pannon Várszínház egész társulata. Minden korosztály megtalálja benne a maga értékeit, zenei színházi és táncstílusát.

Díszlettervező:
Kovács Yvette Alida
Jelmeztervező:
Justin Júlia
Koreográfus:
Krámer György
Koreográfus asszisztens:
Soós Melinda
Rendező munkatársa:
Kiss Dávid és Lenchés Márton
Színpadra alkalmazta és rendezte:
Vándorfi László

Bérletes előadás! Belépődíj: 2.500,- Ft