Közelgő rendezvények

    Jelenleg nincs közelgő esemény!

Friss híreink

  • Új honlap

    A khszínház.hu archívumként működik tovább.
    Látogasson el új honlapunkra: komloikaptar.hu

  • Német nyelvtanfolyamok

    Szuper hírünk van a nyelvet tanulni vágyóknak! 

    A Közösségek Házában októbertől német nyelvtanfolyamok indulnak. 

  • Angol nyelvtanfolyamok

    Angol nyelvtanfolyamok a Közösségek Házában

    Nagyon örülünk, hogy a Közösségek Háza programpalettája új színnel bővül. Szeretettel várjuk az angol nyelvet tanulni vágyókat. 

MindenMás Fesztivál 2012. - szombati koncertek -
2012.03.26.

A MindenMás fesztivál szombati fellépői

Rokokó Rosé

"A zenekar egy régebbi formáció továbbéléseként a jelenlegi formában 2008 őszétől létezik. Kuriózuma, hogy mindig is lányok alkották. Zenénk nehezen körülhatárolható, egyedi, sokszor nagyon komoly, máskor kislányosan infantilis vagy éppen kecsesen nőies, amilyenek mi vagyunk.:)" (www.myspace.com/alteregocsakcsajok)

www.rokokorose.hu


Koszta Nosztra

„Komló büszkesége, a Koszta Nosztra évtizedes múlttal és fél évtizedes hibernációval büszkélkedhet, nem is beszélve a környék egyik legjobb zenekarnevéről... ők kezdték a legkorábban ezt az alternatív gitárzörgetést... amikor még online fórumok nélkül is lehetett érvényesülni.” (ilovepecs.hu)

Ha volt fénykora a magyar "rákenrollnak", az minden bizonnyal a '80 évek közepén lehetett. URH, Európa Kiadó, Neurotic, Sziámi, Balaton és társai, életforma a javából.
A Kosztra Nosztra ugyan 99%-ban saját szerzeményekkel áll a nagyérdem elé, de zenéjüket leginkább a nyolcvanas évek magyar alternatív hullámával lehet jellemezni, annak is a vidámabb válfajából. Húsz év mínusz, húsz év new wave.

www.wix.com/lackokovacs/kosztanosztra


Rózsaszín Pittbull ...avagy a macskám dzsörzé blúz

„A Rózsaszín Pitbull egy komlói punk-rock együttes, mely 1995-ben alakult. Főként politikai és kissé aberrált szexuális töltetű dalszövegeikkel hívták fel magukra a figyelmet, bár a felszín alatt általában mély filozófiai tartalom bújik meg. A szövegviláguk azt a szerepet próbálja betölteni a zene világában, amit a South Park a rajzfilmek világában.” (hu.wikipedia.org)

A Rózsaszín Pittbull egy komlói punk-rock együttes, mely 1995-ben alakult. Főként politikai és kissé aberrált szexuális töltetű dalszövegeikkel hívták fel magukra a figyelmet, bár a felszín alatt általában mély filozófiai tartalom bújik meg. A szövegviláguk azt a szerepet próbálja betölteni a zene világában, amit a South Park a rajzfilmek világában.
Az alapítás oka egy borzalmas koncert volt, melyen a négy alapító: Kassai Gábor (ének) , Czene András (basszusgitár) , Murka Zsolt (szólógitár), Lelovics Roland (dobok) úgy gondolták, hogy mindennemű zenei előképzettség nélkül tudnak hasonlót alkotni, mint amit a rendezvényen hallottak. Egyetlen alkalomra tervezték az egészet, ám sikerük annyira átütő volt, hogy hamarosan elkezdték készíteni első demójukat. Ez volt a Rémek a Putyilov gyárban, mely 1997-ben jelent meg.
...
2009-ben új lemezzel, a (R)evolúcióval jelentkeztek, és újra rendíthetetlen erővel koncerteznek. A lemezt hatalmas sikerrel fogadta a közönség, az első nap majdnem 8000-en töltötték le az együttes új albumát a hivatalos honlapról. Az album érdekessége, hogy teljesen ingyen letölthető, mivel az együttes a lemezt a hagyományos formában nem szerette volna megjelentettni. „A zene nem termék, nem a boltok polcaira való! A zene mindenkié, egy lemez csak promóciós célokat szolgálhat, a nagyobb ismertség és az egyre több koncertfelkérés érdekében.”  (http://hu.wikipedia.org/wiki/Rózsaszín_Pitbull)

www.rozsaszinpittbull.hu