Közelgő rendezvények

    Jelenleg nincs közelgő esemény!

Friss híreink

  • Új honlap

    A khszínház.hu archívumként működik tovább.
    Látogasson el új honlapunkra: komloikaptar.hu

  • Német nyelvtanfolyamok

    Szuper hírünk van a nyelvet tanulni vágyóknak! 

    A Közösségek Házában októbertől német nyelvtanfolyamok indulnak. 

  • Angol nyelvtanfolyamok

    Angol nyelvtanfolyamok a Közösségek Házában

    Nagyon örülünk, hogy a Közösségek Háza programpalettája új színnel bővül. Szeretettel várjuk az angol nyelvet tanulni vágyókat. 

TÁNC-DAL-FESZTIVÁL -
2012.05.02.

zenés játék a 60-70-es évek slágereire
a PANNON Várszínház vendégjátéka 

Játsszák:
Oravecz Edit, Kiss T. István, Koscsisák András, Egyed Brigitta, Zayzon Csaba, Kovács Ágnes Magdolna, Molnár Ervin, Stefancsik Annamária, Varga András, Soós Melinda, Szelle Dávid, Kiss Barbara, Németh Ádám, Kungli Dóra, Telegdi Kamilla, Szász Kamilla, Csontos Boglárka, Horváth Bence, Hegyi Zsombor Zsolt, Percze Csenge

Egy kor dal- és slágerkultúrája minden társadalmi korszakban hű tükre volt a létező társadalmi viszonyoknak. A Táncdalfesztiválban kapott először nyilvánosságot a magyar rockzene akkor induló, mára már klasszikussá vált élvonala, a Metro, az Illés, az Omega, a Hungária stb., itt váltak valódi ikonokká Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Zalatnay Sarolta, Koós János, Korda György, Szécsi Pál és még sokan mások.

A máig széles körben ismert slágerek a mindennapok szinte minden vonatkozásáról szóltak, felvillantották kimondott és titkolt vágyainkat, érzelmeinket, virágnyelven szóltak korlátainkról, bezártságunkról, szenvedéseinkről, melyet mégis átitatott a Kádár-korszak sugallta naivitás, összekacsintás, a „legvidámabb barakk” humora, a kiváló szerzők által felhasznált, a magyar kabaré-műfaj klasszikusaitól örökölt képes beszéd, pesti humor és derű.
Mulattató, nosztalgikus, néhol „retro” ízek mellett a darab igazi sugallata az, hogy nevetve tudjunk búcsúzni múltunktól, egy „szocialista operett-világtól”, ragaszkodva azért az akkor megélt és a ma újra termelődő gondjainkhoz, vágyainkhoz, az akkor is létező értékekhez.

Díszlettervező: Kovács Yvette Alida 
Jelmeztervező:Justin Júlia
Koreográfus:Bóbis László és Kádár Ignác
Korrepetitor: Regovics Zsuzsanna
Zenei vezető:Rossa László
Rendező munkatársa:Kiss Dávid
Színpadra alkalmazta és rendezte:Vándorfi László

Bérletes előadás! Belépődíj: 2.800,- Ft