Közelgő rendezvények

    Jelenleg nincs közelgő esemény!

Friss híreink

  • Új honlap

    A khszínház.hu archívumként működik tovább.
    Látogasson el új honlapunkra: komloikaptar.hu

  • Német nyelvtanfolyamok

    Szuper hírünk van a nyelvet tanulni vágyóknak! 

    A Közösségek Házában októbertől német nyelvtanfolyamok indulnak. 

  • Angol nyelvtanfolyamok

    Angol nyelvtanfolyamok a Közösségek Házában

    Nagyon örülünk, hogy a Közösségek Háza programpalettája új színnel bővül. Szeretettel várjuk az angol nyelvet tanulni vágyókat. 

KASZT -
2015.06.08.

2015. június 12-14. között tizenkét amatőr színházi műhely részvételével kerül megrendezésre Komlón a Súgólyuk Egyesület szervezésében, a Pécsi Országos Színház Találkozó hivatalos OFF-programjaként az első Komlói Amatőr Színházi Találkozó.

"Komló 1990 óta az amatőr színjátszás egyik hazai fellegvára, teltházas színházi  előadások otthona. A Súgólyuk Színház színjátszói, akik talán kedvtelésből fogtak  neki, azóta ezreket örvendeztettek, nevettettek és ríkattak meg játékukkal, nagyobb  kincset hozva létre ezzel...
Örömmel és izgalommal bábáskodtam afelett, hogy negyed százados tapasztalatával Komló ne csak a saját magas színvonalú amatőr színjátszásának, hanem másokéinak is otthona, inspirálója, találkozóhelye legyen."
Dr. Hoppál Péter, országgyűlési képviselő, kultúráért felelős államtitkár, a KASZT fővédnöke

A hagyományőrző szándékkal életre hívott fesztivál fővédnöke – Polics József polgármester mellett – dr. Hoppál Péter a térség országgyűlési képviselője, kultúráért felelős államtitkár, aki az egyesület ötletét felkarolva gondoskodott a fesztivál lebonyolításához szükséges források rendelkezésre állásáról és a szakmai feltételek megteremtéséről.
Fajcsi Ferenc a fesztivál szakmai vezetője, Benke Nikolett alpolgármester, Dr.Hoppál Péter kulturális államtitkár és Pataki András fesztiváligazgató.

A három nap alatt 12 amatőr színházi műhely mutatkozhat be a közönségnek és a szakmai zsűrinek.

A zsűri tagjai: Kubik Anna Kossuth-díjas színművésznő, Regős János rendező, a Magyar Szín-Játékos Szövetség elnöke, Németh Ákos drámaíró és Pataki András rendező, a Soproni Petőfi Színház igazgató-főrendezője.

A fesztivál nyitó- és záró programjának a Városház tér ad otthont, a versenyprogramokat a Színház- és hangversenyteremben, valamint a Közösségek Házában tekinthetik meg az érdeklődők. Az eseményen Feke Pál Junior Prima és Artisjus díjas színész-énekes koncertjét is élvezhetik a résztvevők.

Részletek: http://komlo.hu/kaszt