Közelgő rendezvények

    Jelenleg nincs közelgő esemény!

Friss híreink

  • Új honlap

    A khszínház.hu archívumként működik tovább.
    Látogasson el új honlapunkra: komloikaptar.hu

  • Német nyelvtanfolyamok

    Szuper hírünk van a nyelvet tanulni vágyóknak! 

    A Közösségek Házában októbertől német nyelvtanfolyamok indulnak. 

  • Angol nyelvtanfolyamok

    Angol nyelvtanfolyamok a Közösségek Házában

    Nagyon örülünk, hogy a Közösségek Háza programpalettája új színnel bővül. Szeretettel várjuk az angol nyelvet tanulni vágyókat. 

22.03.05. 16:00

Szeretettel várjuk a Hölgyeket március 5-én 16 órától Nők napja rendezvényünkre! 

Mit takarnak a programok? Egy kis ízelítő a tartalmakból. 

Country táncoktatás és bemutató
A Baranyai Western Egyesület szeretettel hívja a Hölgyeket egy rendhagyó nőnapi oktatással egybekötött táncbemutatóra, amelynek célja a tánc és a zene általi belső utazás megélése az elsajátítandó lépésekkel.
"Gyere el és hozd magaddal a legnőiesebb formád, egy kényelmes cipőt vagy csizmát. Egyesületünk 2014 óta táncol ebben a formában linedance-et, melyről azt kell tudni, hogy legtöbbször pár nélkül, sorokban, oszlopokban táncolt tánc. A koreográfiák a zenékre íródnak, melynek különlegessége ebben rejlik, hiszen a világ pontján mindenhol a felcsendülő zenére ugyanazt a táncot járják.Várunk szeretettel, táncoljunk együtt!"

Női egészség, egészséges nőiség /előadás/
A modern társadalmakban szélesebb körű teher nehezedik a nők vállára, mint valaha. Ennek az a következménye, hogy számos, régebben csak elvétve előforduló tünetegyüttes manapság már népbetegségnek számít. Varga Edina "Női egészség, egészséges nőiség" című előadásában ahhoz kapunk útmutatót, hogy a mi mindent tehetünk magunkért. Akkor is, ha szeretnénk megelőzni a problémák kialakulását és akkor is, ha már érintenek bennünket a különböző betegségek.

Vidám fotózkodás
Egy vidám fotózásra invitálunk mindenkit, aki szeretne egy emlékképet magáról és az eseményről! Ruhát hozhat mindenki magával, de mi is biztosítunk a kornak megfelelő ruhákat és kiegészítőket! Irány a 70-es évek!

Menedzser masszázs
Gyakran érezzük, hogy a feszültség, a sok ülő munka következtében kialakult rossz testtartás miatt a nyak- váll- hát izmaink megfeszülnek. A menedzser masszázs ezt a feszültséget tudja feloldani, a fájó izmokat ellazítani. Aki szeretné, most ki is próbálhatja Kenderesi Klári interaktív bemutatója keretében!

A Tarot kártyák világa - sorselemzés és problémafeltárás egyéni konzultációval
Mi is a tarot kártyák értelme? Szűk fordításban útmutatást, önmegismerést jelent. Tágabb értelemben egy útmutató, hogyan kapcsolódhatunk intuícióinkhoz, belső hangunkhoz.A intuitív képességünket mai világunkban kevésbe használjuk, mint elődeink. Mégis fontos része mai életünknek is, hiszen ki ne hallott volna valakitől egy kérdésre olyan választ, hogy ez egy női "megérzés" volt? Balanyi József segít 16.10-től minden nőt kicsit közelebb hozni saját belső hangjához a tarot kártyák segítségével! Jártasságának köszönhetően bárki kérdéseket tehet fel neki saját problémáiról, választ pedig tarot kártyákkal és a vele szimbiózisban lévő világának segítségével kap minden érdeklődő!

Asztrológiai elemzés
Fantasztikus hírrel érkeztünk! Nőnapi rendezvényünkön a Tarot elemzés mellet immáron az asztrológiai tanácsadás is elérhető lesz.
"Ha érdekel Benneteket, hogy milyen sorsot szántak Nektek a csillagok születésetek pillanatában, akkor látogassatok el Király Ottóné Aranka egyéni konzultációjára, ahol születések pontos dátumának (év, hónap, nap, óra, perc) megadásával betekintést nyerhettek az önismeret tükrébe. "Ismerd meg önmagad" szól a delphoi jósda felirata, vedd kezedbe a sorsod."

Nőnapi versmondás és szerenád
Este Horváth (Puckás) Gábor és Tóth Gábor Nőnapi szerenád című zenés műsorával zárul a nőnapi programunk.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/333556178689454